مالابیج
شمالیها بهخاطر نزدیک بودن به دریا و صید ماهی، غذاهای زیادی با گوشت ماهی میپزند که یکی از یکی خوشمزهتر است. مالابیج هم یکی از آنهاست. این غذا که به آن مالاتا هم میگویند یکی از غذاهای محلی مازندران و گیلان است که به کمک گوشت ماهی سفید نر پخته میشود.
سبزیهای معطر، رب انار، گردو، ادویه و کمی گلپر ترکیب میشود و این غذای خوشطعم را میسازد. این مواد را با هم مخلوط میکنند و داخل شکم ماهی را با آنها پر میکنند. روش محلی پخت مالابیج روی آتش و زغال است ولی امروزه شرایط خانهها طوری نیست که بشود آتش به پا کرد! همان فر یا ماکروویو برای پخت این غذا راه حل بهتری است.
توزیع متادون در داروخانهها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟ +جزئیات
یکی ,ماهی ,هم ,محلی ,غذاهای ,مالابیج ,یکی از ,را با ,گوشت ماهی ,این غذا ,محلی مازندران
درباره این سایت